Header Ad

Šport a zdravie

Najčítanejšie

Kráľovská starostlivosť v kúpeľoch v Turčianskych Tepliciach

Leto je tradične považované za obdobie oddychu a dovoleniek. Väčšinou sa nám spája s dovolenkou pri mori, ale to nie je jediný spôsob, ako si oddýchnuť. Čo takto urobiť niečo pre svoje zdravie a zároveň sa nechať rozmaznávať v luxusných kúpeľoch?

 

Historický štýl a moderné služby

 

O akých luxusných kúpeľoch to hovoríme? O tých v Turčianskych Tepliciach. Patria medzi najstaršie na Slovensku, ale rozhodne nezaspali v minulosti. Práve naopak, ide o kúpele, ktoré aj v súčasnosti ponúkajú svojim hosťom liečebnú starostlivosť, ktorú môžeme bez preháňania nazvať luxusnou.

No dobre, predsa len sa tu nájde niečo, čo vám bude pripomínať minulosť: Hotel ROYAL PALACE. Nie však preto, že by sa oň roky nikto nestaral, práve naopak. Ide o novootvorený hotel, ktorý asi najviac vystihuje prívlastok „kráľovský“. Minulosť vám bude pripomínať preto, že je zariadený v historickom štýle art deco. Ide tak o hotel, ktorý má skutočný štýl.

 

Kráľovská starostlivosť o vaše telo aj chuťové poháriky

 

Nielenže sa Hotel ROYAL PALACE bezpochyby radí medzi luxusné hotely, ide dokonca o jedno z najluxusnejších ubytovacích zariadení na Slovensku. Ak sa počas kúpeľného pobytu v Turčianskych Tepliciach ubytujete práve v ROYAL PALACE, bude vás čakať priam kráľovská starostlivosť. Okrem iného aj vďaka modernému balneo centru a špičkovému technickému vybaveniu.

Kráľovsky sa však nebude mať „len“ vaše telo, ale aj chuťové poháriky. Súčasťou hotela je totiž exluzívny Restaurant SISSI s priam kráľovskou kuchyňou. Po všetkých stránkach tak zažijete svet luxusu a elegancie.

Samozrejmosťou je, že „hlavnú úlohu“ počas pobytu zohráva termálna liečivá minerálna voda. Tá turčianska má dokázateľné širokospektrálne liečivé účinky vďaka nadpriemerne vysokému obsahu minerálnych látok. Pomôcť vám môže pri problémoch s pohybovým aj tráviacim ústrojenstvom, pri rôznych neurologických, urologických, gynekologických aj onkologických ochoreniach a tiež pri chorobách z povolania.

 

Zdroj obrázka:

Autor: Martina / Stock.adobe.com

    Vložte komentár

    Vaša mailová adresa nebude zverejnená.*